luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bloc de locuințe sociale și piste de biciclete, din bani europeni, la Sebiș

  de Special Arad | 13 mai 2020, 9:10 AM | Sebiş | Știri Arad

  0

  Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectul prin care va fi construit un bloc de locuinţe sociale şi vor fi realizate piste de biciclete pentru a asigura conexiunea cu locurile de muncă, unitățile de învățământ și alte centre de interes administrative, sociale și culturale din Sebiş.

  Blocul, având un regim de înălțime P+2E+M, va fi ridicat pe Calea Aradului nr. 3. Va avea o capacitate de 24 de apartamente și va deservi 72 de persoane a căror situație economică nu le permite accesul la o locuință în proprietate sau chirie în condițiile pieței și care respectă condițiile impuse de Legea 114/1996.

  Apartamentele vor fi dotate cu mobilier și electrocasnice, centrală termică electrică, aer condiționat şi sistem de detecție incendiu, iar blocul va dispune de paratrăsnet cu dispozitiv de amorsare și kit de supraveghere video de exterior.

  Lungimea pistelor de biciclete nou create va fi de 9,115 km. Vor fi patru culoare speciale destinate bicicletelor, amplasate adiacent drumurilor județene ce tranzitează diametral orașul Sebiș.

  Valoarea totală a proiectului este de 15.245.385,53 lei, din care 14.871.671,99 lei finanţare nerambursabilă, prin #Regio-POR 2014-2020, Axa prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii.

  Perioada de implementare este de 32 de luni. Beneficiar – Primaria Orasului Sebis.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.