sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Black Friday la RCS&RDS! Oferte cu reduceri de nerefuzat la abonamente și smartphone-uri!

  de - | 15 noiembrie 2016, 6:25 PM | Naţional

  0

  RCS & RDS desfăşoară în perioada 11 – 21 noiembrie 2016, o nouă campanie promoţională destinată clienţilor noi care contractează servicii fixe şi mobile din portofoliul Digi. Această promoţie le aduce clienţilor reduceri de până la 400 de lei la achiziţia oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni.

  Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primeşte o reducere de 50 de lei, iar dacă îşi portează numărul de abonament în reţeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoţională pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin în reţeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă reţea primesc 75 de lei.

  Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în reţeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naţionale şi internaţionale (fix-mobil) şi trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G.

  Clienţii îşi pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează şi pentru alte servicii din portofoliul Digi:

  Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achizitionarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil.

  În cazul în care îşi doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienţii pot opta pentru o reducere de 50% din preţul acestuia, timp de 12 luni, dacă îşi portează numărul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care îşi portează numărul de cartelă din altă reţea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

  sursa: capital.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.