miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Black Friday a început la Remarkt cu reduceri la sute de produse! (P)

  de - | 11 noiembrie 2021, 1:43 PM | Advertorial | Topic special

  0

  Vino la hypermagazinul Remarkt din Arad și profită acum de reduceri de până la 39% la articole electrocasnice, electronice și IT!

  Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil în perioada 11 noiembrie – 24 noiembrie, la game de produse electrocasnice Heiner, cu reduceri până la 39%, televizoare NEI, Vortex, LG, Hisense, Philips, Samsung cu reduceri de până la 24%, boxe portabile cu reducere de până la 28%, gama de electrocasnice, electronice și IT brand prim preț Esperanza cu reducere de până la 30%, mobilier de birou și dining cu reducere de până 25%, game de tigăi ceramice Schmitter cu reduceri de până la 22%, anvelopele de iarnă și all season Kumho cu reducere de până la 18%, reduceri de până la 30% la game de încălțăminte 100% piele naturală (ghete, cizme, pantofi), damă și bărbați, îmbrăcăminte pentru sezonul de toamnă – iarnă damă, copii și bărbați cu reduceri de până la 40%, precum și multe alte articole pentru casa ta!

  Produsele participante în campania Black Friday sunt semnalizate special la raft, pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactați personalul hypermagazinului.

  Remarkt Magazine SRL dorește să informeze clienții că accesul în hypermagazinul său din Arad este permis tuturor persoanelor, indiferent dacă prezintă sau nu certificatul verde. Aceasta, întrucât prin modul cum este amplasat hypermagazinul în cadrul centrului comercial, Remarkt Magazine a organizat fie acces direct din exterior, fie culoare dedicate de acces, separate de restul spațiilor din galeriile comerciale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.