marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Birourile și casieriile RETIM vor fi închise pe 1 și 8 iunie, dar colectarea deșeurilor se va face după programul normal

  de Special Arad | 29 mai 2020, 8:10 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi asupra programului de lucru în zilele de 1 iunie şi 8 iunie, declarate zile libere legale.

  COLECTAREA DE DEŞEURI

  Întreaga activitate de colectare a tuturor categoriilor de deşeuri din toate localităţile în care operează compania RETIM se va desfăşura conform PROGRAMELOR ZILNICE OBIŞNUITE. Nu există modificări faţă de orarele curente. Aceste programe sunt disponibile online pe site-ul nostru la adresa https://retim.ro/utile/programe-de-colectare/  .

  BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII

  Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi ÎNCHISE în data de 1 iunie şi 8 iunie,  zile libere legale. În celelalte zile ale săptămânii se lucrează conform programului obişnuit, orar 08.00-16.00.

  Chiar dacă începând cu 1 iunie intră în vigoare mai multe măsuri de relaxare în viaţa socială, vă reamintim şi vă recomandăm să respectaţi regulile obligatorii de gestionare a deşeurilor pe care RETIM le-a comunicat de la începutul pandemiei de coronavirus.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook.

  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.