miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Biletele de tren neutilizate ar putea fi transformate în sume de bani

  de - | 12 octombrie 2023, 8:16 AM | Naţional

  0

  Biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari vor fi transformate în sume la dispoziția acestora, potrivit unui proiect de lege inițiat de mai mulți parlamentari PNL.

  „Astăzi (miercuri – n.r.) am înregistrat la Secretariatul General al Camerei Deputaților o inițiativă legislativă solicitată de către Organizația Seniorilor Naționali Liberali. Aceștia au propus ca biletele de transport cu trenul rămase neutilizate de către pensionari să poată fi transformate în sume la dispoziția acestora”, spune Gabriel Andronache, liderul Grupului parlamentar al deputaților PNL, citat de mediafax.

  Potrivit acestuia, aproximativ 80% din bilete rămân neutilizate.

  „Avem speranța că acest proiect de act normativ va fi susținut de toate grupurile parlamentare și sperăm să aibă un parcurs legislativ urgent. Proiectul de lege urmează să intre în procesul legislativ în perioada următoare”, încheie Andronache.

  Printre inițiatorii principali se numără Gabriel Andronache, Lucian Bode, Gigel Știrbu, Florin Roman și Virgil Popescu.

  Sursa: stiripesurse

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.