joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Bilet pentru Paradis“, la Cinema Arta

  de Special Arad | 31 ianuarie 2023, 10:08 AM | Film

  0

  Filmul „Bilet pentru Paradis“, o comedie romantică despre surpriza dulce a celei de-a doua șanse, va putea fi văzut vineri, 3 februarie 2023, la Cinematograful „Arta“ din Arad.

  Cu această proiecție, care va începe de la ora 19:00, se dă startul unor evenimente speciale în luna „îndrăgostiților”.

  Accesul la toate proiecțiile organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad este gratuit.

  Câștigătorii premiului Oscar, George Clooney și Julia Roberts, se reunesc pe marele ecran, în filmul „Bilet pentru paradis“ în rolul unor foști soți care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva.

  Regizat de Ol Parker (regizor/scenarist al filmului „Mamma Mia! Here We Go Again” și scenaristul filmului „Best Exotic Marigold Hotel”) după scenariul scris împreună cu Daniel Pipski, „Bilet pentru Paradis“ este produs George Clooney și de câștigătorul premiului Oscar, Grant Heslov („Argo”, „The Midnight Sky”) pentru Smokehouse Pictures și de Julia Roberts și Lisa Roberts Gillan și Marisa Yeres Gill (ambele coproducătoare executive) pentru Red Om Films.

  „Bilet pentru Paradis“ este filmat în Queensland, Australia, cu ajutorul stimulentelor oferite de guvernul federal australian și de Strategia de atragere a producției a Screen Queensland.

  Povestea urmărește doi părinți divorțați, care călătoresc în Bali pentru a-și opri fiica de la o nuntă spontană, deoarece sunt convinşi că aceasta își irosește viața din „dragoste” și face aceleași greșeli pe care le-au făcut și ei cu ani în urmă. Și pentru a face asta, cuplul trebuie să conlucreze și să pună la cale un plan pentru a perturba nunta și probabil, să o anuleze… doar că lucrurile nu merg așa cum au plănuit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.