Bîlcea: „Așa arată Aradul frumos și verde!” (P)

  de - | 15 septembrie 2020, 1:39 PM | Politikos | Topic special

  3

  Despre parcuri şi zone frumoase se vorbeşte mult, mai ales în campania electorală. Pentru că faptele vorbesc cel mai bine, să ne uităm la exemplele pozitive. Un astfel de exemplu este Parcul „Bujor Buda”, o zonă de culoare şi linişte în centrul oraşului. Spaţiul verde din faţa hotelului Continental, care aparţine de Consiliul Judeţean, era nevalorificat, trecea neobservat. Sergiu Bîlcea a considerat că e un spaţiu care poate să strălucească, să atragă oamenii, să surprindă plăcut. Pentru că este un spaţiu al comunităţii, a cerut ajutor din societatea civilă şi mediul privat. Prin implicarea unor asociaţii şi firme, a apărut noul parc, frumos amenajat, deschis, prietenos.

  „Parcul este un dublu exemplu. Aşa trebuie să arate spaţiile verzi în Arad, bine îngrijite, cu bun gust. Este un exemplu şi pentru că aici nu sunt bani publici, vorbim despre donaţii şi munca depusă cu pasiune de voluntari, de oameni care iubesc Aradul. Cred că în acest moment avem un exemplu de bune practici şi deja lucrăm la proiecte care pun în valoare alte spaţii reprezentative ale Aradului. Eu vorbesc despre curajul schimbării pentru că trebuie să trecem de la simple intenţii la proiecte şi fapte”, a spus Sergiu Bîlcea.

  Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

  15.09.2020 – Departamentul de Comunicare al PNL Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.