vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bilanțul jandarmilor arădeni după încheierea misiunilor specifice minivacanței de Paști

  de Special Arad | 26 aprilie 2022, 2:53 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Paștelui Ortodox, aproximativ 100 de jandarmi au fost mobilizați zilnic, alături de celelalte structuri ale M.A.I., pentru a asigura climatul de ordine publică și intervențiile în situații de urgență pe timpul desfășurării manifestărilor religioase, cultural artistice și a competițiilor sportive desfășurate atât în municipiu cât și în județul Arad.

  Pentru ca Sărbătorile Pascale să fie petrecute în siguranță, s-au luat măsuri privind suplimentarea efectivelor în scopul prevenirii producerii unor fapte de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor și pentru a asigura intervenția rapidă în cazul producerii unor incidente.

  Totuși au existat câteva excepții în care jandarmii arădeni au fost solicitați să intervină pentru rezolvarea unor situații privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, fiind astfel aplicate 16 amenzi în valoare totală de 5.700 lei.

  Majoritatea intervențiilor au fost executate în urma apelurilor efectuate la numărul unic de urgență 112, de către cetățeni aflați într-o situație de risc.

  Totodată, în același context, au fost suplimentate efectivele participante la misiunile în cooperare cu Poliția, prin sistemul patrulelor mixte, unde jandarmii au acordat sprijin la constatarea a șase infracțiuni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.