luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Bike‘n Wine Race lângă Lacul Ghioroc

  de Adriana Barbu | 16 aprilie 2023, 10:11 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Pune-te pe două roţi şi hai la întrecere într-o zonă frumoasă de lângă Arad. E vorba de cea mai recentă provocare lansată în spaţiul public de amatorii sportului pe două roţi. Iar aceasta sună cam aşa: „Salut, iubitorilor de aventuri! Ți-am pregătit un eveniment nou în jurul lacului de la Ghioroc. Locația este una perfectă pentru o aventură pe două roți și o degustare din vinurile zonei”.

  Invitația a fost lansată de Asociația A13, care organizează prima competiție de ciclism în jurul lacului de aici. „Este ocazia potrivită de a-ți arăta abilitățile și de a concura cu prietenii tăi pentru a deveni <regele> plajei de la Ghioroc. Traseul te va duce pe plajă, lângă apa limpede a lacului, dar te va urca și pe movilele de nisip din jur să te bucuri de priveliște și să îi poți urmări pe ceilalți concurenți. Dorința noastră este ca la acest eveniment să îți faci prieteni, nu doar adversari, așa că după concurs te invităm la o degustare de vin împreună cu noii prieteni, la o vorbă bună și la o relaxare pe plajă pe beat-uri de muzică funky”.

  Evenimentul gândit de Asociația A13 se numește „Bike ‘n Wine Race” şi va fi organizat la lacul Ghioroc în data de 13 mai, început cu ora 10.30.

  Înscrierile pentru eveniment se fac accesând linkul – www.bikenwine.ro.

  171 de persoane s-au arătat deja dornice să participe la întrecerea cu bicicletele din zona celei mai cunoscute staţiuni turistice locale din judeţ şi să deguste mai apoi vinurile puse la bătaie de organizatori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.