Bicicliștii arădeni, amendați după ce au circulat neechipați corespunzător

  de Special Arad | 8 ianuarie 2021, 1:40 PM | Știri Arad

  0

  Accidentele în care sunt implicați bicicliștii nu sunt o noutate, foarte mulți ajungând să își piardă viața după ce au fost loviți de mașini. Se întâmplă multe tragedii din cauza bicicliștilor care nu își echipează corespunzător bicicleta, iar vesta reflectorizantă de multe ori este lăsată acasă. Pe drumurile din Arad au existat mai multe acțiuni prin care polițiștii împărțeau echipamentul necesar fiecărui biciclist, însă nici acum, după tragediile din ultima perioadă și după avestismentele repetate nimeni nu ține cont de reguli. Chiar din această cauză, polițiștii au început să împartă amenzi printre bicicliști.

  Comunicat: Polițiștii rutieri au desfășurat ieri, 7 ianuarie 2021, o acțiune la nivel județean, pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de abaterile săvârșite de bicicliști, în trafic. Astfel, au aplicate 52 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.350 de lei, cele mai multe dintre ele fiind aplicate pentru conducerea pe timp de noapte a bicicletelor neechipate corespunzător sau bicicliștilor care nu au avut aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescent-reflectorizante. Acțiunile privind această categorie de participanți la trafic se desfășoară periodic, în scopul prevenirii abaterilor săvârșite de bicicliști și a menținerii unui climat de siguranță în trafic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.