luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Biblioteca Județeană și DGASPC au realizat un parteneriat pentru a îi determina pe copiii din centrele de plasament să iubească cititul

  de Special Arad | 21 noiembrie 2019, 12:50 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Pentru copiii din centrele de plasament din județul Arad toată luna decembrie va sta sub semnul poveștilor de Crăciun.
  Cele mai frumoase povești având tematica Crăciunului și a obiceiurilor legate de această mare sărbătoare vor ajunge la copiii și tinerii ocrotiți în casele de tip familial și centrele de plasament din județ, mulțumită unei inițiative comune a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad și Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad.

  Cele două instituții au încheiat un parteneriat pe termen lung care are drept scop apropierea copiilor din sistemul de protecție de cărți și stimularea apetitului acestora pentru lectură.

  În luna decembrie în centrele de plasament vor fi amenajate ateliere tradiționale, iar copiii vor purta costume populare și vor depăna împreună povești de iarnă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.