CS ProVolei Arad și-a realizat bilanțul pe 2021. Filip Tocoian, ales sportivul clubului

  de Dan Lazăr | 2 January 2022, 1:10 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Cinci echipe are înscrise în sezonul 2021-2022 CS ProVolei Arad în campionatele naționale organizate de Federația Română de Volei. Clubul condus de prof. Radu Sabău și-a făcut bilanțul anului 2021, titlul de „sportivul clubului” fiind obținut de către Filip Tocoian, component al divizionarei secunde clasată pe primul loc în seria vestică a Diviziei A2.

  „Festivitatea de sfârșit de an am realizat-o, dată fiind perioada prin care trecem, între noi, la antrenament. De la minivolei, cadeți, junioare și până la echipele de seniori, dar și sportivii care au participat la competițiile de beach-volley, am încercat să ne bucurăm împreună prin cadouri, dulciuri și recompense financiare, grație unor oameni care au fost atenți la nevoile copiilor”, ne-a declarat Daniel Ispas, antrenorul echipelor feminine.

  Revenirea în sala de antrenament se va produce începând cu 3 ianuarie, jocurile oficiale urmând a redebuta la finele acestei luni. „Începem pregătirea cu accent pe partea fizică, cu speranța că vom crește ca și nivel de joc, atât individual cât și ca echipă”, a încheiat Daniel Ispas.

  În seriile vestice din liga secundă, ProVolei ocupă primul loc cu seniorii și ultimul, șase, cu senioarele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.