Biblioteca invită arădenii la un Crăciun altfel… dar împreună

  de [email protected] | 15 decembrie 2020, 11:12 AM | Cultură

  0

  „Chiar dacă în acest an Crăciunul va fi altfel, haideți să rămânem împreună!” – este îndemnul Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol”, lansând proiectul numit „Crăciun împreună”.

  Biblioteca arădeană se adresează mai degrabă familiilor, încercând să păstreze spiritul sărbătorilor de iarnă pentru cei mici, dar și contactul publicului arădean cu instituția de cultură. Participanții sunt rugați să-și filmeze copiii în timp ce colindă, recită o poezie de iarnă sau spun o poveste de Crăciun și să atașeze filmarea într-un comentariu la această postare de Facebook.

  „Povestea bibliotecii noastre continuă….. Cele mai frumoase creații vor face parte din filmul nostru de Crăciun. Video-ul nu trebuie să dureze mai mult de 3 minute. Prin postarea făcută vă dați acordul ca biblioteca să folosească datele personale si imaginea copilului”, anunță Biblioteca Județeană „A.D. Xenopol”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.