Update 2Bestia care a violat șase copii ajunge la proces. Gheorghe Colompar a fost trimis în judecată

  Titlu principal (5 martie): Cinci copii minori lipsiți de libertate și obligați la perversiuni sexuale de un bărbat din Arad. Acesta a fost ridicat de anchetatori (Video) 

  Știri Arad. În urmă cu puțin timp, polițiștii din orașul Sântana, împreună cu procurorul Brigitte Sighete, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au ridicat și reținut un bărbat (inițialele numelui C.G.) în vârstă de 59 de ani, din Sântana, acuzat de acte oribile.

  Bărbatul, de etnie romă, este suspectat – și există, susțin sursele noastre, indicii temeinice – că, în urma unei altercații cu o altă familie (tot de romi), vecină cu el, a comis fapte care îngrozesc nu doar comunitatea din Sântana, ci o țară întreagă. Acesta, probabil pentru a se răzbuna în urma altercației, ar fi luat cinci dintre copiii familiei respective – minori între 8 și 12 ani- și i-ar fi dus la el acasă. Acolo, susține martorul principal, după ce i-a aliniat pe toți lângă un pat, a încercat – și reușit în parte – să îi oblige, cu forța, pe copii să îi facă sex oral.

  Ulterior, familia respectivă a depus plângere la Poliție, iar în cursul zilei de sâmbătă cei cinci copii au fost duși la Medicina Legală, unde a fost făcută o expertiză medico-legală asupra acestora.

  Astăzi, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

  La acțiunea de reținere au participat și ofițeri și subofițeri din cadrul IPJ Arad – serviciul de investigații criminale. Mâine, mai mult ca sigur, bărbatul va fi prezentat judecătorilor de la Judecătoria Chișineu Criș, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

  UPDATE: În urmă cu 20 minute, judecătorul pentru drepturi și libertați a decis: Gheorghe C., din Sântana, este reținut pentru 30 de zile, fiind dus în arestul IPJ Arad.

  17101626_1409506575787554_160932145_o 17121656_1409499662454912_1621842062_o

  UPDATE: Comunicat 

  Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din 25.04.2017, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului COLOMPAR GHEORGHE aflat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni de viol.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 02.03.2017, în intervalul orar 20:30-22:00, inculpatul COLOMPAR GHEORGHE a întreținut relații sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E., C.M.I., B.I.F., R.N.A., C.M. și D.E.A., sub amenințarea unor violente și profitând de vârsta frageda a persoanelor vătămate.

  Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

  Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.