„Belladonna”, magazinul de bijuterii, accesorii femei și studio foto s-a deschis pe strada Meţianu!

  de - | 21 mai 2019, 5:53 PM | Advertorial | Știri Arad

  0

  ADVERTORIAL. Un nou magazin de bijuterii de argint şi de acesorii femei plus un studio foto s-a deschis în Arad pe strada pietonală Mețianu, la numărul 4.

  Este vorba despre un showroom de bijuterii „Belladonna” și despre un studio foto fashion deschis de Luca Vincenti, directorul artistic al firmei Belladonna. Magazinul de bijuterii din Arad a fost inaugurat luni. Sute de persoane din diferite domenii de activitate i-au trecut pragul pe parcursul celor opt ore dedicate vizitării.

  Începând de astăzi, 21 mai, magazinul de bijuterii „Belladonna” va fi deschis zilnic între orele 9.00-18.00, iar sâmbăta între 10.00 şi 14.00.

  Este vorba despre bijuterii de argint cu pietre semiprețioase. Conceptul Belladonna este concentrat pe comercializarea de bijuterii cu cristale semiprețioase și împletește în mod fericit tradiția bijuteriei artizanale italiene cu tendințele contemporane văzute în Portofino, Monte Carlo şi Coasta de Azur.

  „Belladonna” urmărește să aducă în fața clienților bijuterii de argint originale care se găsesc atât în magazin cât și online, accesibile oricărui buzunar, care să încânte privirea admiratorilor. Bijuteriile de argint pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 50 de lei și 1.000 de lei.

  Marca își are propria istorie, ce pornește din anul 1893 când Paolo împreună cu fiul său Riccardo au pus bazele unei afaceri cu bijuterii destinate în principal reprezentanților marilor familii nobiliare din Italia. De altfel, Paolo se evidențiase deja ca aurar și artizan de bijuterii și obiecte prețioase şi a început să exporte nume de firmă în străinătate.

  Soția sa, Medea Costa, având o mare pasiune pentru desen și o mare capacitate creatoare, se va remarca prin designul deosebit al pieselor realizate în micul atelier al lui Paolo. Riccardo s-a născut și a crescut în ambientul micului magazin de bijuterii cu pietre semiprețioase și prețioase al părinților săi, frecventat de toată lumea bună a Italiei.

  În anul 2013, tradiția a fost reluată și reîmprospătată sub o conducere nouă şi anume cea a scriitorului Luca Vincenti. Acesta a revoluţionat ideea de marcă în direcţia vechii imagini de brand Belladonna. Bijuteria artizanală italiană a ajuns la un nou nivel, încorporând designul specific al cristalelor de o claritate excepțională.

  „Vechiul și noul se împletesc în mod fericit, rezultatul fiind colecţii de bijuterii cu pietre semiprețioase de calitate superioară, accesibile ca preț, care pot înfrumuseța ținuta oricărei femei: inele de logodnă, cercei cu cristale, brățări cu cristale, coliere bijiterii, accesorii, etc. Bijuteriile de argint Belladonna pot fi cumpărate în cutii de lemn personalizate cu un design aparte”, a declarat Luca Vincenti.

  Bijuteriile pot fi cumpărate atât de la magazinul din Arad care s-a inaugurat pe strada Mețianu cât și online de pe site-ul www.bijuterii-belladonna.ro. Fiecare bijuterie are un certificat de garanție. „Belladonna” garantează calitatea produselor sale.

  Toate produsele comercializate sunt de proveniență italiană și sunt create cu aceeași măiestrie și design, ca și cea a anticilor artizani italieni, care au dat viață vechii tradiții a bijuteriei de lux.

  Site: http://bijuterii-belladonna.ro/

  Facebook: https://www.facebook.com/Bijuterii.Arad.Belladonna

  Magazin Bijuterii Argint Belladonna
  Studio Foto Fashion Belladonna

  Strada Meţianu, nr. 4, Arad
  mobil:  +40 753644402
  fix: +40 (371)414.160

  Program:
  Luni-Vineri 9:00-18:00
  Sâmbătă 10.00-14.00
  Duminică închis

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.