duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Beckham vrea două superstaruri de la Barcelona la echipa sa din Miami

  de - | 3 februarie 2020, 7:48 AM | Sport

  0

  David Beckham este pregătit să facă un transfer uriaș la Inter Miami și vrea să îl aduca pe Antoine Griezmann. Potrivit L’Equipe, Inter Miami l-a fixat ca principal obiectiv pe jucătorul catalanilor.

  Griezmann l-a avut întotdeauna ca idol pe David Beckham și a fost atras mereu de tot ceea ce reprezintă sportul din Statele Unite ale Americii, în special NBA. Conform sport.ro, Griezmann ar putea lua în considerare oferta pentru viitor, însă momentan nu se gândește să o părăsească pe Barcelona.

  Totuși, în viitorul apropiat Beckham ar putea aduce un atac stelar la Miami, un atac format chiar din cei mai cunoscuți fotbaliști ai naționalei Uruguayului, Luis Suarez și Edison Cavani.

  Edinson Cavani își va încjeia în vară contractul cu PSG. Luis Suarez își va încheia contractul cu Barcelona doar în vara anului 2021, dar nu este exclusă plecarea lui din Catalunia chiar în această vară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.