Bebeluș de opt luni, mort la spital! Nu a existat un diagnostic clar. Sunt suspiciuni…

  de Special Arad | 10 ianuarie 2017, 4:59 PM | Regional

  0

  Un bebeluș de 8 luni a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Copilașul era internat de trei săptămâni.

  Conform celor de la Opinia Timișoarei, nu există un diagnostic clar. Potrivit medicilor, bebelușul ar fi suferit de o insuficiență respiratorie și era suspect de rujeolă.

  „A fost un copil de 8 luni, suspect de rujeola, a avut eruptie, dar nu a fost confirmat serologic. Serologia a fost echivoca, adica nici da, nici nu. A stat 3 saptamani la noi, in Terapie Intensiva, intubat, cu bronhopneumonie cu insuficienta respiratorie. La necropsie se va preleva proba probabil din plamani. Copilul nu era vaccinat”, (dr. Virgil Musta, purtator de cuvant Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara – pentru opiniatimisoarei.ro).

  Aproximativ 35 de copii cu rujeola sunt internați în acest moment la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

  La spitalele din Timișoara se află internați și mulți copii din Arad.

  FOTO: arhiva

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.