BC Valbon Arad și LPS Bihorul Oradea și-au împărțit victoriile în turneul de debut al categoriei Under 16

  de Dan Lazăr | 27 februarie 2021, 4:31 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Aradul mai trăișete la nivel de baschet masculin doar prin echipa de Under 16 a clubului BC Valbon Arad (președinte Valeria Bondor). Băieții pregătiți de Bogdan Bondor au debutat sâmbătă în sezonul 2020-2021 în cadrul unui turneu desfășurat în sala LPS din cartierul Bujac, care inițial trebuia să cuprindă 6 partide, dar testele pozitive de COVID-19 ale SCM Timișoara au redus numprul meciurilor la două.

  În primul duel BC Valbon – LPS Bihorul Oradea s-au impus gazdele, scor 74-65, pentru ca la câteva ore distanță bihorenii să își i-a revanșa, impunându-se cu scorul de 61-45.

  Competiția dedicată sportivilor născuți după anul 2005, inclusiv, va fi formată din trei turnee plus un turneu final.

  Clubul arădean mai are înscrisă în competițiile juvenile o echipă feminină, de categoria Under 15.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.