sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  BBC: Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a murit după prăbuşirea unui avion în Rusia

  de - | 23 august 2023, 8:32 PM | Internaţional

  0

  Evgheni Prigojin (foto: captură video Digi24)

  Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a murit după prăbuşirea unui avion în Rusia, alte nouă persoane aflate la bord pierzându-şi viaţa, scrie BBC.

  Potrivit agenţiei Tass, Autoritatea Aeronautică Civilă a Rusiei a afirmat că Evgheni Prigojin, şeful grupării de mercenari Wagner, se afla pe lista pasagerilor avionului.

  Agenţia Federală de Transport Aerian a lansat o investigaţie cu privire la prăbuşirea aeronavei Embraer, care a avut loc miercuri în regiunea Tver, printre pasageri numărându-se Evgheni Prigojin, a anunţat Agenţia Federală de Transport Aerian într-un comunicat, comform Tass.

  „A fost declanşată o anchetă cu privire la prăbuşirea aeronavei Embraer, care a avut loc în această seară în regiunea Tver. Potrivit listei de pasageri, printre aceştia se afla şi numele şi prenumele lui Evgheni Prigojin”, a menţionat departamentul.

  Citește și: Mercenarii Wagner însoțiți de tancuri și blindate au ocupat orașul rus Rostov. Prigojin vrea sa schimbe conducerea Ministerului rus al Apărării

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.