sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bazinul de polo, scos de sub administrarea Recons. Societatea va continua însă prestarea serviciilor acolo

  de Raluca Medeleanu | 31 ianuarie 2023, 1:15 PM | Administraţie

  0

  Începând cu luna februarie, Primăria Municipiului Arad devine administratorul bazinului de polo în locul Recons SA.

  Decizia de modificare a administrării bazinului de polo a fost luată de municipalitate împreună cu socitetatea Recons, ca o soluție pentru a putea menține pe linia de plutire activitatea de acolo. Atâta timp cât bazinul a fost oficial sub administrarea Recons, toate cheltuielile trebuiau achitate din bugetul societății, iar în ultima perioadă acestea deveneau mult prea mari, făcând gestionarea tot mai dificilă. Această mutare va permite ca Primăria Arad să achite din bugetul local cheltuielile, evitându-se să se ajungă la situația în care să se pună lacătul pe bazin.

  Directorul Recons, Nicolae Mehelean, a declarat pentru Special Arad că cele mai mari cheltuieli la bazin au fost cele aferente gazului și energiei electrice. Acestea au reprezentat 82% din totalul cheltuielilor care s-au ridicat la 2.200.000 lei în anul 2022.

  Deși de acum Primăria Arad va fi administrator, personalul Recons va continua să fie responsabil cu mentenanța, în urma semnării unui acord cadru. La bazinul de polo există angajate două casiere, 2 instalatori, 2 femei de serviciu și 3 salvamari.

  Tarifele pentru bazinul de polo au fost actualizate în noiembrie 2022, atunci când consilierii au aprobat și tarifele pentru Ștrandul Neptun, respectiv stadionul „Francisc Neuman”.

  Noile tarife pentru bazinul de polo sunt după cum urmează:

  varianta actualizata pret bilete abonamente bazin polo

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.