duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc de pe Aleea Azuga. O femeie de 91 de ani s-a intoxicat cu fum

  de Ioana Costaș | 11 mai 2023, 2:35 PM | Știri Arad

  0

  Au fost momente de panică, joi după masa, într-un bloc situat pe Aleea Azuga. Locatarii au sunat la numărul de urgență 112 anunțând că din apartamentul unei vecine, o femeie în vârstă de 91 de ani, iese fum.

  La fața locului s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere, o autospecială de salvare și lucru la înălțime și o autospecială de descarcerare, în sprijin venind și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

  Ajunși în apartament, pompierii au găsit-o pe proprietară, femeia bătrâna de 91 de ani, căzută pe jos. Femeia a suferit o ușoară intoxicație cu fum, locuința bătrânei fiind inundat cu fum. Echipajul medical al SAJ Arad a transportat-o pe femeia de 91 de ani la spital.

  Pompierii au evacuat-o pe femeie, au luat oala de pe foc și au deschis geamurile apartamentului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.