Bătrână bătută cu bestialitate de un vecin. Câţiva copii au filmat incidentul (VIDEO șocant)

  de Special Arad | 3 iulie 2015, 11:17 AM | Naţional

  0

  Imagini şocante pe o stradă din Baia Mare. O bătrână a fost bătută crunt de vecinul ei. Femeia nu s-a mai putut ridica de jos până când nu a ajuns ambulanţa. Nişte copii aflaţi în zonă au fost martori şi au filmat întreaga scenă.
  Scenă s-a petrecut într-un cartier din Baia Mare, informează România TV. Cei doi vecini stăteau pe o bancă, iar la un moment dat bărbatul, băut bine, a început să o lovească pe bătrână. Femeia a căzut la pământ, dar agresorul nu s-a oprit nici atunci: a lovit-o cu picioarele în spate şi în cap.

  Totul s-a întâmplat sub privirile mai multor copii care au şi filmat incidentul. Abia după câteva minute, un martor a intervenit. Agresorul era atât de beat încât abia putea vorbi.

  Văzând că femeia nu se mai ridică de jos, agresorul s-a speriat și le-a cerut vecinilor să sune la 112. „I-am dat bere, i-am dat mâncare, i-am dat cutare, cutare. Te rog, suni tu după 112?”, a spus agresorul.

  Femeia a fost dusă cu ambulanţa la spital. Are coastele rupte, iar medicii o vor ţine internată timp de două săptămâni. Bătrâna a depus şi plângere la poliţie, dar agresorul a fost deocamdată amendat contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.