Bătaie sângeroasă în fața Casei Sindicatelor. Poliția și Ambulanța s-au deplasat de urgență

  de Raluca Medeleanu | 7 martie 2020, 12:05 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  În urmă cu puțin timp, în fața intrării laterale a Casei Sindicatelor, latura dinspre parcul Pădurice, doi bărbați s-au luat la bătaie, martorii apelând numărul de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliție și un echipaj de la Ambulanță.

  Din primele informații pe care le deținem, se pare că altercația a început între doi oameni ai străzii care își duc veacul adesea în preajma instituției, unul dintre aceștia lovindu-l puternic pe celălalt în cap. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Arad pentru îngrijiri medicale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.