Bătaie pe teren la turneul de tenis de la Las Vegas! O jucătoare i-a „servit” câțiva pumni adversarei sale (Video)

  de Special Arad | 9 noiembrie 2019, 7:32 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Două jucătoare din circuitul feminin de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului din cadrul turneului Henderson Open, din Las Vegas.

  Însă, ce s-a întâmplat: Katherine Sebov (20 de ani), locul 256 WTA, din Canada, a învins-o, în două seturi, 6-0, 7-6, Alycia Parks (18 ani), din SUA, locul 410 WTA. După ultima minge a meciului, Parks și-a aruncat racheta. Apoi, s-a dus la fileu și a dat mâna cu Sebov, iar în scurt timp a început încăierarea.

  Motivul pentru care sportivele s-au luat la bătaie: „Mi-a strâns mâna prea tare!”

  A fost nevoie de intervenția arbitrului de scaun, care a coborât pentru a se interpune între jucătoare. Parks i-a dat câțiva pumni adversarei, care a bătut-o la tenis.

  Oficialii Federației Internaționale de Tenis au declarat că vor ancheta acest caz și vor lua măsurile cuvenite.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.