Bătaie la Spitalul Județean din Timișoara! O infirmieră și un paznic s-au luat la bătaie | Video

  de - | 16 mai 2019, 8:42 AM | Regional

  1

  Scandal sfârșit cu bătaie în Spitalul Județean Timișoara, unde o infirmieră și un paznic s-au încăierat în holul de la intrarea în unitatea medicală.

  Totul ar fi pornit de la faptul că agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital să-și viziteze mama.

  Marți seara, în jurul orei 20.00, fata a venit la spital, după ce programul de vizite pentru aparținători era deja încheiat, și l-a rugat pe paznicul de la intrare să o lase să urce până la Secția de Chirurgie Vasculară unde lucrează mama ei. Tânara însă s-ar fi dus la vestiarele de la subsol de unde a ieșit cu o plasă și a părăsit spitalul. După câteva minute s-a întors însoțită de 3 prieteni și au vrut toți să meargă să o viziteze pe mama tinerei.
  În acel moment, paznicul a spus că nu-i lasă, întrucât au început să vocifereze și câțiva aparținători care erau de față cerându-i socoteală că de ce i-ar permite tinerei și prietenilor ei să intre în spital și lor nu.

  Fata și-a sunat mama, care a venit să „rezolve” situația. Infirmiera a pornit o ceartă aprigă cu agentul de paza, iar în cele din urmă scandalul a degenerat într-o bataie, în văzul tuturor.

  Un bărbat a sărit să îi despartă pe bătăuși, însă un altul se chinuie să-l oprească din intervenție tinând de ușă. În învălmășeala creată, un martor a sunat totuși la 112 să ceară ajutorul Poliției. Cei doi au depus plângere unul împotriva celuilalt.

  La rându-i, conducerea spitalului a deschis o anchetă internă pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat și ce măsuri administrative vor fi luate.

  sursa: opiniatimisoarei

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.