duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Bătaie din cauza măștii într-un troleibuz

  de - | 30 iulie 2020, 9:33 PM | Naţional

  0

  Un bărbat de 31 de ani a sărit la bătaie la un alt pasager din troleibuz pentru că acesta s-ar fi uitat urât la el pentru că nu purta masca de protecţie corect. Incidentul a fost filmat şi a ajuns pe reţelele de socializare. S-a întâmplat în troleibuzul nr.10, la intersecţia Şoselei Hânceşti cu strada Academiei.

  Iar pasagerul lovit este un tânăr de 18 ani. Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Natalia Stati, a precizat că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al batalionului de patrulare şi reacţionare operativă din cadrul Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău şi ofiţerul de sector. Cazul este înregistrat la Inspectoratul de Poliţie Centru. Victima a fost îndreptată la Centrul de Medicină Legală pentru stabilirea leziunilor. Iar agresorul, care ar avea probleme de sănătate mintală, a fost internat la psihiatrie

  Citeste mai multe pe adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.