Baroul Arad anunță concursul pentru examenul de intrare în profesia de avocat

  de Special Arad | 16 August 2021, 2:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Baroul Arad anunţă toate persoanele licenţiate în drept că până în data de 20 august 2021 ora 16,00, îşi pot depune dosarul, on-line la adresa www.ifep.ro/candidatefolder.aspx, în vederea înscrierii la examenul de intrare în profesia de avocat în cadrul Baroului Arad. Examenul de promovare în profesie se va desfăşura în data de 19 septembrie 2021 la Bucureşti, toate detaliile urmând a fi comunicate ulterior celor interesaţi. Vă dorim succes tuturor şi vă aşteptăm în rândurile noastre. Comunicatul este semnat de Andrei Ioniță – decanul Baroului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.