sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat suspect surprins de camerele video imediat după explozia Mercedesului lui Ioan Crișan. Se îndepărtează fără să reacționeze!

  de - | 31 mai 2021, 11:23 AM | Știri Arad

  3

  (foto: Captură video Antena3)

  Un detaliu neașteptat, extrem de suspect, care a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul exploziei autoturismului lui Ioan Crișan, conturează tot mai mult ipoteza unui dispozitiv exploziv comandat de la distanță și acționat la câteva secunde după ce șoferul a plecat de pe loc.

  Un bărbat care apare în imagini ar putea fi personajul-cheie în acest dosar – mai ales că purtarea sa e ciudată, în condițiile în care la câțiva metri de el o mașină sare în aer.

  Bărbatul din imagini trece grăbit și se depărtează de autoturism ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ca și cum ar ști despre ce e vorba.

  În mod normal, o reacție firească ar fi fost ca persoana să se oprească, să vadă ce s-a întâmplat, să vadă dacă poate ajuta, așa cum a făcut și acel bărbat care căuta un extinctor.

  Video AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. mi se pare o idee tampita cand sare o masina in aer sa vrei sa ajuti …poate urma o alta explozie in plus nimeni nu mai are incredere in politie guvern autoritati e mafie in arad in orice domeniu doar un prost poate nega asta!

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.