joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat reținut pentru ultraj în urma unui scandal în familie la care au intervenit polițiștii Secției Chișineu-Criș

  de Ioana Costaș | 4 decembrie 2023, 12:30 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din satul Vânători, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj  și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunerea luării unei măsuri preventive. Totul, în urma unui scandal izbucnit în familia bărbatului în 3 decembrie, în satul Vânători, la care au intervenit oamenii legii.

  Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie. După sosirea oamenilor legii, bărbatul – care se afla sub influența băuturilor alcoolice – a continuat să facă scandal, devenind recalcitrant. A fost nevoie ca polițiștii să facă folosească spray-ul paralizant și să facă uz de armă pentru a reuși să-l imobilizeze pe bărbat, la fața locului fiind solicitate – în sprijin – și alte echipaje de poliție.

  În ziua de 3 decembrie, în jurul orei 14:10, polițistii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost solicitați, direct, să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie, în localitatea Vânători. La fața locului, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, care, sub influența alcoolului, a continuat să facă scandal, devenind și mai recalcitrant.

  Polițiștii sosiți la fața locului au imobilizat bărbatul recalcitrant după tragerea a două focuri de armă, fără a fi rănită nicio persoană. În prealabil, a fost folosit spray-ul lacrimogen, la fața locului fiind solicitate și alte echipaje, în sprijin. Toate persoanele au fost conduse la audieri, pentru clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor de urmare, fiind informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș„, au anunțat reprezentanții IPJ Arad.

  Potrivit acestora „în urma audierii bărbatului de 33 de ani s-au conturat elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunerea luării de măsuri preventive„.

  Citește și: Focuri de armă și spray lacrimogen pentru aplanarea unui scandal în familie la Vânători

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.