luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat, prins la Obor că vindea ilegal haine contrafăcute

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 3:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Știri Arad: Duminică, 5 iulie, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit.

  Pe timpul acțiunii ce a avut loc în Piața Obor din municipiul Arad, a fost depistată o persoană care oferea spre comercializare tricouri inscripționate cu numele unor binecunoscute mărci.

  Persoana în cauză a fost legitimată, în vederea stabilirii identității iar, după verificări, a rezultat că este un bărbat în vârstă de 31 de ani, Florin C., domiciliat în municipiul Arad. El nu a putut prezenta documente de proveniență ale articolelor de îmbrăcăminte pe care le comercializa la un preț mic, deși purtau mărci cunoscute.

  Având în vedere faptul că „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” reprezintă infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 84 din 1998, republicată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.