Update Bărbat găsit mort în propriul apartament de pe strada Cocorilor. Astăzi ar fi împlinit 48 de ani

  de Special Arad | 25 May 2023, 11:08 PM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  În urmă cu câteva minute, echipaje ale Poliției , ISU Arad și Serviciului  de Ambulanță Județean au fost chemate la o adresă pe strada Cocorilor. Se pare că bărbatul care locuia acolo nu mai răspundea apelurilor telefonice ale celor apropiați, astfel acestea au sunat la 112.

  Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat de echipajele de salvare în locuința acestuia. Trupul acestuia a fost transportat la Medicină Legală pentru a se putea constata cauza decesului.  Azi ar fi împlinit 48 de ani.

  Citește și: Interlopul Marius Datcu, zis și „Belmondo”, e bărbatul de 48 de ani găsit aseară mort în apartament. Era locotenent al „împăratului” Uțu Rohozenanu

  UPDATE – Comunicat IPJ cu privire la bărbatul găsit decedat pe strada Cocorilor

  „În seara zilei de 25 mai a.c., în jurul orei 22,30, printr-un apel la 112 s-a sesizat faptul că un bărbat nu poate fi contactat telefonic de mai multe zile.

  Polițiștii s-au deplasat la imobilul unde acesta locuia, împreună cu un echipaj ISU Arad. În imobil, a fost găsit cadavrul unui bărbat, fără urme de violență identificat ulterior.

  Trupul neînsuflețit al bărbatului de 48 de ani a fost transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului, urmând ca, funcție de concluziile medico-legale, să fie luate măsurile de urmare”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.