Bărbat găsit mort în această dimineață pe un garaj din cartierul Grădiște!

  de Lucian Dănilă | 17 mai 2019, 8:47 AM | Știri Arad

  0

  O persoană în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost găsită decedată pe un garaj situat pe strada Alexandru Odobescu din cartierul Grădiște, transmite ISUJ Arad.

  „Apelanta la 112 l-a văzut de pe geam. Nu a văzut nimeni dacă a căzut acolo, dar se presupune asta”, spun reprezentanții ISUJ Arad.

  Cazul a fost preluat și de procuratură, urmând a se face o anchetă care să stabilească cauzele care au dus la decesul bărbatului.

  Foto cu caracter informativ

  UPDATE

  Bărbatul căzut pe garaj avea vârsta de 76 de ani. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale. A fost emis un certificat constatator al decesului de către medicul de familie, bărbatul fiind în evidență cu afecțiuni medicale, transmite IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.