luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbatul care a bătut o femeie în centrul Aradului, eliberat din închisoare în 2022. A fost condamnat pentru tâlhărie calificată și distrugere

  de Ioana Costaș | 18 aprilie 2023, 1:55 PM | Știri Arad

  1

  Bărbatul de 36 de ani care a bătut o femeie în vârstă de 59 de ani, joi seara, pe Calea Iuliu Maniu, a fost eliberat condiționat din închisoare la începutul anului trecut.

  Acesta fusese condamnat, în 11 februarie 2019, la 4 ani și 10 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată și distrugere. Bărbatul mai avea o condamnare – cu suspendare – din anul 2015 pentru infracțiunea de distrugere.

  Tâlhăria calificată pentru care bărbatul a fost condamnat la închisoare la începutul anului 2019 a fost comisă tot pe Calea Iuliu Maniu, acolo unde acesta a bătut-o și pe femeia în vârstă de 59 de ani, săptămâna trecută.

  Tâlhăria a avut loc în anul 2017. Bărbatul de 36 de ani a furat de la o persoană care se deplasa pe Calea Iuliu Maniu, dinspre Podgoria spre zona Polivalentă, un telefon mobil. Bărbatul de 36 de ani s-a apropiat de persoana vătămată – care ținea telefonul mobil în mână – a lovit-o cu pumnul în față, victima a căzut la pământ, tâlharul i-a luat telefonul, apoi a fugit printre blocurile din apropiere.

  Ulterior, bărbatul de 36 de ani a vândut telefonul mobil contra sumei de 50 de lei.

  În fața instanței, bărbatul nu a negat că s-a întâlnit cu persoana vătămată pe stradă şi nici măcar că nu i-a luat telefonul, doar că persoana vătămată – în discuţia avută cu el – ar fi scăpat telefonul pe jos şi ar fi fugit şi aşa a ajuns el să îi ia telefonul.

   

  Citește și: Angajată a Primăriei Arad, bătută de un recidivist pe Calea Iuliu Maniu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mda…
   Iar revin la ipocrizia celor care, FĂRĂ SĂ AIBĂ CÂTUȘI DE PUȚIN HABAR DE REALITĂȚILE vieții cotidiene, a noastre, a „pulimii”, care suntem nevoiți să ne intersectăm zilnic cu tot felul de „specimene bipede”, unul mai deviant ca altul…
   .
   Deci, acești „militanți anti-pedeapsă capitală” pt. FAPTE EXTREM DE GRAVE și, mai ales, REPETITIVE / RECIDIVANTE, din „turnul lor de fildeș” ne dau lecții de „umanitate pentru niște rebuturi umanoide, total antisociale”, excluzând permanent din discursul lor propagandistic, MULȚIMEA DE VICTIME ale acestor „devianți” ! 😡
   .
   Pentru aceste VICTIME ABSOLUT NEVINOVATE (decât ghinionul că s-au intersectat cu asemenea demenți), CINE RĂSPUNDE ???
   Unde este DREPTUL NOSTRU, al „pulimii” și al victimelor, DE NU FI NOI VICTIME ale acestor „devianți umani”, care, culmea, îi mai și întreținem din banii noștrii ?!
   De ce nimeni nu spune că majoritatea dintre acești „devianți CU DREPTURI”, ajung, odată eliberați, să producă o mulțime de noi victime?
   Unde este, acum, „umanitatea” militanților „de drepturi”, pentru victimele nevinovate ale „delicvenților lor dragi” ? 🤔
   Nu am auzit O DATĂ MĂCAR, ca aceste ONG sau Instituții pt. drepturile pușcăriașilor sau anti-pedeapsa capitală, să se fi implicat în ajutorarea vreunei victime ale acestor RECIDIVISTI ELIBERAȚI de prea multe drepturi care li se cuvin ! 😈
   .
   PS: în final am să spun un lucru dur, dar, zic eu, corect:
   – sloganul cu „mai bine eliberăm 10 vinovați decât să condamnăm un nevinovat” este o prostie și o ipocrizie avocățească, pt că, acei 10 vinovați liberi, VOR PRODUCE MAI MULTE VICTIME ABSOLUT NEVINOVATE decât acel presupus nevinovat condamnat; … dar de aceste victime NU VORBEȘTE NIMENI în sloganele pentru drepturi.
   .
   – da, unii vor zice ca dacă aș fi în locul „nevinovatului condamnat” nu aș vorbi așa; le răspund că, după cum se vede și în aceste caz, probabilitatea ca noi și familiile noastre, să fim victimele acelor „10 vinovați liberi” ESTE ÎNZECIT MAI MARE, decât aceea de a ajunge noi să fim un „nevinovat condamnat” !
   Iar STATICILE (cele corecte, nu cele dictate de guvernanți, mulți dintre ei cu „sabia Penalului deasupra capului” 😉) NU MINT !

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.