Bărbat din Tauț, cercetat pentru tăiere ilegală de arbori

  de Special Arad | 23 februarie 2021, 12:22 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat IPJ Arad. Polițiștii din Tauț cercetează un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate, care în dimineața zilei de 22 februarie ar fi tăiat fără drept și sustras dintr-un canton silvic de pe raza localității Nadăș, doi arbori din specia „gârniță”, având un volum de 0,400 metri cubi. Materialul lemnos ar fi fost transportat cu un tractor până la domiciliu de către cel bănuit.

  Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior, bărbatul fiind cercetat pentru tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.