miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat din Olari, reținut de polițiști pentru că deținea ilegal mai multe arme și muniție

  de Special Arad | 31 octombrie 2017, 11:32 AM | Olari | Știri Arad | Urmăriți

  1

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Orașului Sântana și Postului de Poliție Olari au depistat, la domiciliul unui bărbat din Olari, mai multe arme și muniție, deținute fără drept.

  În urma unei percheziții efectuată de polițiști la data de 30 octombrie a.c., polițiștii au depistat la domiciliul unui bărbat de 48 de ani, din Olari, o armă de tir sportiv, o lunetă metalică de culoare neagră, 10 bucăți cartușe cu glonț de calibrul 22 cu capsă nepercutată și două plase monofilament tip setcă, pentru care deținătorul nu a putut prezenta documente legale.

  Armele, muniția și plasele au fost indisponibilizate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

  Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

  (foto: arhivă)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.