sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat de 89 de ani, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

  de Special Arad | 2 ianuarie 2019, 11:03 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Urmăriți

  1

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Politiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii orașului Ineu cercetează un barbat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
  La data de 31 decembrie 2018, politiștii au depistat pe un fond de vânătoare din județul Arad un barbat de 89 de ani, din Șicula, care avea asupra sa o armă de vanatoare confecționată artizanal și 9 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată.
  Se efectuează verificări în vederea stabilirii provenienței cartușelor, bărbatul fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred ca numai la noi este posibil ca un octogenar sa dețină permis de portarma sau sa detina arma ilegal … Asa cum in urma cu câteva lunitot in octogenar a omorât un om nevinovat care circula cu bicicleta pe carosabil.
   Serios !!!! Nimeni nu ia masuri sa se schimbe legislatia ????
   Oamenii ăstia nu mai au reflexe ..la 90 de ani ce sa le mai ceri ?????

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.