duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat cu dublă cetăţenie, urmărit internaţional pentru trafic de droguri, depistat la frontieră

  de Special Arad | 7 mai 2018, 1:41 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi suedeză, pe numele căruia era emis de către autorităţile din Suedia un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum de droguri.

  În această dimineață, în jurul orei 6:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei Iulian P., în vârstă de 37 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi suedeză, cu domiciliul în Suedia.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din Suedia, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum de droguri.

  În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.