joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Barajul Crișului pentru Liga Florilor, cel mai devreme în septembrie! Arădencele și-au adus un antrenor care a jucat la Strungul Arad

  de Dan Lazăr | 1 august 2020, 7:04 AM | Chişineu Criş | Sport

  0

  Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a votat, recent, „Reglementările privind situațiile de urgență”, în care se specifică că jocurile pot fi începute/reluate la „21 de zile de la momentul reînceperii antrenamentelor specifice în sală, în cazul în care competițiile au fost întrerupte pentru o perioadă mai mare de 1 lună și sportivii s-au putut pregăti în spații deschise cu minim 10 zile înainte de intrarea în sală”. Data de 15 august este așteptată pentru ca autoritățile să permită reluarea competițiilor în săli, astfel că noul sezon va începe cu cel puțin trei săptămâni mai târziu decât era prevăzut, iar în consecință, barajul pentru Liga Florilor – cu fetele de la Crișul printre competitoare – ar putea avea loc, cel mai devreme, începând cu 5 septembrie.

  Alături de arădence, la barajul de promovare în prima ligă s-au mai înscris: CSM Galați, HCF Piatra Neamț, CSU Știința București, Dacia Mioveni și Activ Prahova Ploiești.

  Cîtu a preluat Crișul

  Narcis Gabriel Cîtu este noul antrenor al Crișului Chișineu-Criș, acesta înlocuindu-l pe Sebastian Tudor, plecat la divizionara secundă CSU Oradea.

  Născut la 16 martie 1971, Cîtu a fost component al echipei naţionale, iar în cariera sa de jucător a evoluat la Strungul Arad, Minaur Baia Mare, Poli Timișoara, Fibrexnylon Piatra Neamț și CSM Oradea. Ca şi antreor, are experienţe pe banca diferitelor naționale juvenile, de la sub 16 până la sub 21 de ani, fie ca „principal” sau „secund”. Cîtu a fost, până ieri, directorul tehnic al Centrului Național de Excelență Sighișoara.

  Narcis Gabriel Cîtu este căsătorit cu Mirela Cîțu, fostă handbalistă, care are propriul club în Timișoara, AS CH Cîtu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.