Banii pe biletele concertului anulat al lui Nicu Alifantis se dau înapoi

  de [email protected] | 11 aprilie 2014, 5:43 PM | Știri Arad

  0

  Concertul lui Nicu Alifantis la Filarmonica de Stat Arad din data de 9 aprilie nu a mai avut loc și nu se știe exact din ce motiv. Cert este că artistul și-a anulat și alte 9 concerte din țară, care făceau parte din cadrul turneului „Mozaic – 40 de ani de muzică”… și că publicul care a cumpărat bilete în avans își așteaptă banii înapoi.

  Organizatorii anunță însă că cei care și-au cumpărat bilete sunt așteptați la casieria Filarmonicii de Stat Arad, de luni până joi, în vederea returnării banilor.

  Prețul unui bilet a fost de 50 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.