joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bancul favorit al lui Ceaușescu! Vezi cine i l-a spus :)

  de Special Arad | 25 decembrie 2014, 10:37 AM | LOL

  0

  Dumitru Dragomir, Mitică, fostul preşedinte al clubului FC Olt Scorniceşti înainte de Revoluție, a povestit bancul care l-a făcut pe Nicolae Ceaușescu să râdă în hohote. Mitică l-a întâlnit pe Ceaușescu la o vânătoare în perioada în care era președinte la gruparea din Scornicești și atunci i-a spus și bancul, conform România TV.

  „Pe o navă s-au întalnit Kennedy, Hrușciov si Ceaușescu. Și, mâncand ei, au zis ‘Să vedem care-i cea mai curajoasă nație din lume!’ Kennedy i-a spus ‘John, aruncă-te în ocean, ia cuțitasul meu și să-mi scoți un rechin pe punte!’. John s-a aruncat în ocean, pac, pac, pac, scoate doi rechini pe punte, iese fără o mână. Toată lumea: ‘O, ce curaj!’ Hrușciov spune ‘Alioșa, ia aruncă-te tu în ocean, ia lama asta și să-mi scoți trei rechini!’ Poc, poc, poc, scoate trei rechini pe punte, iese fără două picioare și fără o mână. Toată lumea ‘O, ce curaj!’. Vine Ceaușescu după ce mai trage o țuică. ‘Băi, Mitică, ia aruncă-te în ocean, ia lingura asta, vezi dacă scoți vreun peștisor să nu ne facem de râs cu americanii și rușii!’ La care ăla zice ‘Intră, bă, dumneata!, nu vezi că-i apa rece?!’. Toată asistența: ‘O, ce curaj, ce curaj!’”.

  Conform România TV, Dragomir a spus că acesta s-a amuzat copios: „Râdeau de se tăvăleau pe jos. Tot ce-au vânat mi-au dat mie. Mi-au umplut portbagajul cu prepelițe”.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.