duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  31 octombrie: bancul zilei

  de Special Arad | 31 octombrie 2014, 11:42 AM | LOL

  0

  La 95 de ani, Don Juan s-a decis să se mai însoare o dată… cu Ana, o tânără de 25 de ani. După nuntă, din cauza diferenţei de vârstă, Ana s-a decis să doarmă în camere separate. După petrecere, Ana se pregăteşte să se culce când, aude ciocănituri în uşă… Este proaspătul ei soţ, Don Juan trecut de 95 de ani. Îi oferă Anei un număr de neuitat şi zâmbind, îi dă un pupic, apoi se întoarce în dormitorul său. Peste o jumătate de oră bate din nou la uşa Anei, pregătit pentru numărul următor… care-i reuşeşte fără probleme. Un zâmbet şi un pupic şi se întoarce în dormitorul său. După nici o oră acesta bate din nou la uşa Anei… proaspăt de parcă ar fi de 25 de ani. El începe un număr irezistibil şi sălbatic ca în tinereţe. Ca de obicei, la sfârsit… pupic şi… la el în dormitor. A cincea oara sta iarăşi în faţa uşii de parcă nu ar fi fost niciodată acolo. Când vrea să se întoarcă în dormitorul lui, Ana îl întreabă dacă nu vrea să rămână acolo, dar Don Juan refuză şi îi spune că la vârsta sa nu mai are rezistenţă şi trebuie să se odihnească. Ana izbucneşte în râs:

  – Modestule, eu am cunoscut atâţia bărbaţi cu multe decenii mai tineri ca tine, care nu mi-au oferit ce mi-ai oferit tu !!!

  Don Juan sta cateva minute pe ganduri, contrariat, dupa care o intreaba pe Ana:
  – Am mai fost azi la tine?

  .MORALA:  Alhzeimer are avantajele ei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.