joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Balint rămâne în izolare! DSP Arad nu i-a dat acceptul să se prezinte la meciul cu FC Botoșani

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2021, 12:03 PM | Sport | Topic special

  1

  Conducerea clubului UTA a făcut tot ceea ce era posibil pentru a-l avea pe bancă la meciul din această seară cu FC Botoșani pe antrenorul principal Gyuszi Balint. Tehnicianul echipei arădene a fost depistat pozitiv la testul COVID-19 în urmă cu 14 zile.

  Clubul arădean a trimis o scrisoare medicală către DSP Arad, antrenorul a fost testat de două ori negativ cu aparatul PCR, a primit chiar și acceptul unui medic că este vindecat și nu mai reprezintă niciun risc, dar tot nu a fost de ajuns.

  „Nu am dat aviz pozitiv. Legea este clară, trebuie să stea 14 zile în izolare și nu am vrut să creăm un precedent cu acest caz”, spune directorul DSP Arad, Horea Timiș.

  Practic, pe Gyuszi Balint îl despărțeau doar 7 ore de… „libertate”, dar DSP nu a vrut să încalce această lege atât de rigidă și echipa urmează să fie condusă de pe bancă de antrenorul cu portarii, Gabi Vasiliu, ajutat de Cristian Păcurar și Dinu Donca. Balint poate ieși din izolare imediat după miezul nopții, astăzi expirând cele 14 zile în care era obligat să stea în izolare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.