joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Băieții cu ochii albaștri” își caută colegi noi. SRI a publicat Ghidul Candidatului

  de - | 18 ianuarie 2022, 10:29 AM | Naţional

  0

  Serviciul Român de Informații a anunțat că a publicat Ghidul Candidatului, o broșură mai mult decât utilă pentru cei care iau în considerare o carieră în instituție. „Vă gândiți la o carieră în SRI? Este momentul perfect pentru a lua o decizie, înscrierile sunt deschise.

  A fost publicat Ghidul Candidatului, care aduce răspunsuri și clarificări pentru cele mai comune dintre întrebările pe care le-am primit în ultimii ani de la candidați: Sunt oare potrivit pentru a lucra în SRI? Ce presupune selecția? Cum voi fi pregătit pentru a lucra în SRI? Care este pachetul de beneficii? Ce obligații voi avea? Parcurgeți ghidul și evaluați care dintre specializări vi s-ar potrivi. Dacă la finalul lecturii mai aveți încă întrebări, le puteți oricând adresa la [email protected]”, a transmis SRI prin intermediul paginii de Facebook.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.