„Băieții cu ochii albaștri” își caută colegi noi. SRI a publicat Ghidul Candidatului

  de - | 18 January 2022, 10:29 AM | Naţional

  0

  Serviciul Român de Informații a anunțat că a publicat Ghidul Candidatului, o broșură mai mult decât utilă pentru cei care iau în considerare o carieră în instituție. „Vă gândiți la o carieră în SRI? Este momentul perfect pentru a lua o decizie, înscrierile sunt deschise.

  A fost publicat Ghidul Candidatului, care aduce răspunsuri și clarificări pentru cele mai comune dintre întrebările pe care le-am primit în ultimii ani de la candidați: Sunt oare potrivit pentru a lucra în SRI? Ce presupune selecția? Cum voi fi pregătit pentru a lucra în SRI? Care este pachetul de beneficii? Ce obligații voi avea? Parcurgeți ghidul și evaluați care dintre specializări vi s-ar potrivi. Dacă la finalul lecturii mai aveți încă întrebări, le puteți oricând adresa la [email protected]”, a transmis SRI prin intermediul paginii de Facebook.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.