Băga-m-aș… în gunoi! Să vezi și să nu crezi! :P

  de Marius Man | 21 martie 2017, 4:10 PM | Strada

  1

  Vara trecută, în luna august am semnalat starea execrabilă în care se aflau coșurile de gunoi din parcul Pădurice, care nu numai că aveau capacele ruginite sau chiar aruncate pe jos, dar câteva dintre coșuri erau și mișcate din loc, în ciuda structurii din beton. Părea că observația noastră era un strigăt în urechi surde… a trecut toamna, a trecut și iarna. Dar a venit primăvara!

  Desigur, ați putea spune, ce e așa mare știre că cei responsabili de parcul Pădurice în sfârșit și-au făcut treaba? Tocmai! Accentul e pe „în sfârșit”.

  Angajații Gospodăririi Comunale (dacă nu ne înșelăm) au înlocuit și vopsit și baza mobilierului urban din lemn care formează un mic tunel în mijlocul parcului.

  PS: Să ne fie cu iertare titlul bombastic, dar altfel pe cine ar fi interesat o știre banală despre coșuri de gunoi?

  cosuri de gunoi padurice

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.