joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A fost lansat din nou la apă bacul Baziaș 4, cu care se poate ajunge în Serbia

  de - | 12 noiembrie 2023, 11:50 AM | Recomandările editorilor | Regional

  1

  (foto: resita.ro)

  Bacul Baziaș 4 și-a reluat, ieri, 10 noiembrie, cursele regulate pe Dunăre, între Moldova Nouă și Usije (Serbia), de această dată sub „comanda” Caraș Serv, o societate a Consiliului Județean nou înființată, special pentru acest gen de activitate, informează Reșița.ro.

  Bacul Baziaș 4 are de acum câte trei curse pe zi, pe ruta Moldova Nouă – Usije (Serbia) și retur, cu plecări de pe malul românesc al Dunării la orele: 09.00, 13.00 și 17.00 și de la 09.30, 13.30 și 17.30 (ora Serbiei), de pe celălalt mal.

  Tarifele practicate de Caraș Serv pentru trecerea cu bacul sunt: 80 de lei – autoturism (patru locuri incluse); 50 de lei – motocicletă/ATV (două locuri incluse); 20 de lei – bicicletă/persoană (un loc inclus); 120 de lei – autorulotă (patru locuri incluse); 40 de lei – rulotă tractabilă; 150 de lei – microbuz 8+1 (nouă locuri incluse); 250 de lei – microbuz 15+1 (16 locuri incluse). Copiii sub 12 ani beneficiază de gratuitate.

  Biletele pot fi achiziționate și online, de pe siteul bacmoldovanoua.ro, unde sunt disponibile și informații referitoare la programul de funcționare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. == CU BACUL ASTA A FOST O POVESTE TIPICA TZIGANEASCA -ROMANEASCA ==
   == FOSTUL PRIMAR DE LA MOLDOVA NOUA A FACUT TOTUL PT INFIINTZAREA ACESTUI BAC PRIN FONDURI EUROPENE DAR ERA INDEPENDENT
   == HAITA PNL DIN JUDETZ I AU MANCAT FICATZII SI NU I AU DAT AVIZELE PANA NU A DEMISIONAT .
   == ACUM VAD CA L AU TRECUT LA CONSILIU JUDETZEAN == PRACTIC AU FURAT MUNCA UNUI OM .
   == ASTA I LUPTA POLITICA IN ROMULANIA – O TZIGANIE MIZERABILA == SCARBA MI E .

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.