Bacalaureat 2019. Elevii au susținut astăzi proba de matematică sau istorie

  de Special Arad | 3 iulie 2019, 8:19 AM | Educaţie

  0

  Absolvenții de clasa a XII-a au susținut astăzi a doua probă scrisă la Bacalaureat 2019, la matematică sau istorie, în funcție de profilul pe care l-au urmat la liceu. 

  Subiectele la matematică de la Bac 2019 diferă în funcție de profilul urmat de candidat în timpul liceului. Astfel, au fost pregătite patru seturi de subiecte pentru Matematică-Informatică, Știinţele Naturii, Pedagogic și Tehnologic, scrie digi24.ro.

  Ca și la probele anterioare, subiectele de la matematică și la istorie au fost elaborate de către Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare. Corectarea lucrărilor va fi făcută în baza unor bareme de corectare a subiectelor la BAC 2019.

  La proba de istorie, candidații au avut de rezolvat mai multe cerinţe pornind de la un text despre comunism şi Uniunea Sovietică la subiectul I. La subiectul III, elevii au avut de scris un eseu pe tema spaţiului românesc în perioada Evului Mediu.

  Baremul și rezolvarea oficială a subiectelor vor fi disponibile pe edu.ro de la ora 15.00. Puteți vedea AICI cum se rezolvau subiectele de la matematică.

  Urmează proba la alegere a profilului în 4 iulie 2019, apoi în data de 8 iulie 2019 se vor afișa rezultatele.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.