sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bacalaureat 2016. Cum arată modelele de subiecte și rezolvările acestora?

  de Special Arad | 9 noiembrie 2015, 1:37 PM | Educaţie

  0

  Elevii de clasa a XII-a pot începe pregătirea pentru examenul de Bacalaureat. Pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării au fost deja publicate modelele de subiecte pentru 2016, iar structura este asemănătoare cu cea din anii trecuți. Însă vestea bună este că elevii pot vedea și cum arată rezolvările acestor subiecte.

  Pe site-ul liceunet.ro, platformă concepută special pentru a-i ajuta pe elevi la îmbunătățirea performanțelor școlare, au fost publicate deja rezolvările, conform baremului, pentru o parte din materiile de la Bacalaureat. Astfel, accesând pagina Modele de subiecte rezolvate – Bac 2016, elevii vor putea vedea cum trebuie să formuleze răspunsurile pentru a obține punctajul maxim la examen.

  Modelele de subiecte au fost rezolvate de profesori specializați, conform baremului. În plus, pe aceeași platformă, elevii găsesc o serie de eseuri, ghiduri practice sau alte materiale care le sunt de mare ajutor pentru o pregătire mai eficientă și rapidă.

  Platforma liceunet.ro a fost creată în anul 2014 din dorința de a oferi elevilor ajutor online, de calitate, la teme și la pregătirea pentru examene. Site-ul este deținut de o companie daneză, care din 1995 oferă materiale online pentru elevii și studenții din diferite țări europene precum: Germania, Suedia, Norvegia si Danemarca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.