sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Ba eu îs mai tare ca tine, fraiere!”. Doi bizoni s-au luat la întrecere

  de Mihai Todoca | 1 iulie 2016, 3:27 PM | Știri Arad

  1

  Pe principiul „dublu sau nimic”, doi șoferi și-au băgat… mașina pe „parking”, ieri seara, tocmai pe trecerea de pietoni de la Teatru.

  Un șofer (dacă se poate numi așa) bloca pista de biciclete, iar celălalt, jumătatea cealaltă de trecere de pietoni. Astfel, trecerea a fost transformată în „chiliceauă” pentru pietoni.

  Nu ne mai întrebăm „unde a fost poliția?”, nu! Ne întrebăm: „unde este bunul lor simț?”. Al bizonilor… chiar dacă sună stupid. Unul s-a oprit să își cumpere covrigi, iar celălalt stătea liniștit la o cafenea.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Politia sa faca ce??? Sa scrie o contraventie pe care acesti domni o platesc foarte usor, amenda e mica si probabil neinsemnata pentru ei…tot noi cetatenii am dorit sa nu se mai ridice masini ca nu e constitutional…atunci pentru ce va plangeti toti?? Pe de alta parte e foarte adevarat ca si locurile de parcare mai mult lipsesc decat sunt…mai bine cititi putin legile si nu informati prost cetatenii…ca am ajuns sa luam politia la rost in primele 5 secunde de cand ne-au oprit, dar cand mergem in alta tara nu avem curaj nici sa deschidem gura!!!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.