marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Azi noapte la ABC, Macanache a fost pe stilul Slim Shady. Pe când al lui? (Video)

  de Mihai Todoca | 8 mai 2016, 4:45 PM | Muzică

  0

  Sâmbătă noaptea, în club ABC, Macanache a fost pe val, a fost peste tot… însă cu flow-ul ne-a dat peste bot!

  Nu sunt un expert în acest gen muzical însă recunosc lipsa originalității. Versurile scrise la caterincă prind, prind bine și fac spectacol pentru generația mai tânără. Însă, printre cei prezenți s-au numărat și adevărați cunoscători ai hip hop-ului și rap-ului, cu precădere cel underground, care nu au fost deloc impresionați de artist și au dovedit-o stând afară la țigară. Au ascultat o melodie și au plecat.

  I-am întrebat de ce nu intră și s-au mulțumit să îmi zâmbească părintește. Mi-au spus că muzica hip hop trebuie să conțină un mesaj cu care să te indentifici la un moment dat, să îți găsească sensul cuvintelor pe care tu le ai în cap și să le pună într-o propoziție care „dă bine”.

  Aici,în contextul acesta, Machanache are câteva piese care „te ating” și nu pot decât să îl laud pentru asta. Aici dovedește că are ceea ce îi trebuie pentru maturizare lirică, însă mai are mult drum de străbătut până a spune că „totul e o joacă de copii”.

  Orice artist are un drum, de obicei unul prin care se dezvoltă, crește, se autodescoperă, unul care are o linie ascendentă pe plan muzical. O linie de la care, chiar dacă se abate din când în când, rămâne pe ea.

  Totuși, tradiția ABC a continuat la înălțime si la acest spectacol, iar Macanache a fost o achiziție numai bună pentru cerințele mainstream ale publicului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.