vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aviz negativ de la procurorii din CSM pentru revocarea lui Augustin Lazăr

  de Special Arad | 19 noiembrie 2018, 2:05 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  3

  Procurorii din CSM au decis, luni, să avizeze negativ propunerea ministrului Justitiei de revocarea din funcție a procurorului general al României. Decizia a fost luată cu 5-1 dintre voturi. Singurul care a votat în favoarea revocării a fost ministrul Justitiei.

  Tudorel Toader și Augustin Lazăr și-au susținut punctele de vedere în Consiliu, in sedinta de luni.

  Avizul urmează să fie motivat, iar ulterior transmis Ministerului Justitiei. Ultimul pas va fi transmiterea cererii de revocare și a avizului consultativ al CSM către președintele României.

  Klaus Iohannis spunea recent că va analiza cererea și din prisma recomandării MCV de a suspenda procedura de revocare și numire a procurorilor de rang înalt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred ca “greseala” voastra in a omite faptul ca avizul asta e pur consultativ , face parte dintr-un lung șir de articole bine gândite in asa fel incat sa susțină sistemul judiciar actual mizerabil de corupt. Iar voi care va băteați odinioară cu obiectivitatea in piept , nu faceți altceva decat sa va deconspirați obiectivele impuse de băieții deștepți .

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.